Battlefield är ett spel som man kan spela för att bli bättre på paintball helt enkelt. Det är ett action-späckat äventyr med animerade karaktärer som har olika typer av vapen och skjuter på varandra. Man spelar på olika banor och nivåer. I spelet “pratar” man med varandra via mikrofoner så på så vis kan de i samma lag samarbeta och göra upp strategier för spelet. Spelet handlar om att slå motståndarna i andra lag och en fiffig detalj i spelet att teammedlemmar i samma lag kan “återuppliva” varandra om de blir allvarligt skadade. Innan du räddar din kamrat kan du hjälpa denna att ta skydd i skogen så du kan göra din “healing”. Om du inte klarar dig i spelet kan du ändå hoppa in och rädda dina stridskamrater under spelets gång.
Spelet gör dig inte automatiskt “hel” alldeles utan du måste till en viss station eller använda dig av medicinlådor varje gång du är skadad. Sådana stationer skall man bygga själv med nödvändiga saker man kan behöva.  Om en person i spelet ligger sist och blir dödad måste alla börja om från början på basen. Sen kan man byta poäng mot olika fordon. Man kan vara fyra spelare åt gången som spelar Battlefield.  Battlefield handlar om andra världskriget. Det spelas med stridsvagnar i oländiga områden. Man spelar med hjälp av kartor som man följer i spelet som visar vilken väg man bör åka. Här får man vara med på en spännande historia genom historiens korridorer och lära sig skjuta så på det viset blir man en riktigt bra skytt och det har man riktigt bra nytta av sedan när man skall spela paintball på banorna!

Grymt spel

Spelet är riktigt grymt och väldigt dramatiskt. Detta är en helt ny upplevelse av spel där du skall rasera de byggnader som dina “fiender” gömmer sig i och tar skydd bakom. Du kan leda kriget från en stridsbåt så det blir en ny och spännande spelupplevelse. Du får komma på olika sätt att lösa vissa problem som uppstår i spelet och lösa dessa med din trupp eller styrka.
I spelet skall man försöka att hitta en bra eller rätt väg hem och det kan bli rätt så många dramatiska hinder längs vägen! Man kan spränga sönder både skyskrapor och annat som kommer i din väg på väg hem.  Under spelets gång förändras landskapet runt omkring dig under tiden du spelar så spänningen är på topp! Spelet reagerar dessutom på alla dina rörelser och det är rätt unikt. Du kan föra kriget både på land, i luften och från vattnet så det ger oändliga valmöjligheter! Du kan spela det varifrån du än vill från soffan eller var som helst ifrån. Det är en otroligt snygg grafik i spelet så den kommer du att bli nöjd med! Fordonen är specialdesignade och häftiga. Jag har hört att det finns fusk till spelet, men vem vill fuska när det är mycket roligare att vinna på duktigt spelande och lite teknik? Spelet är mycket realistiskt med alla ljud och ljud-effekter dessutom. Spelen kommer väldigt snabbt hem till dig när du beställer dom från butiken!

Grymt spel